keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Ullstinden 1078m, Tromsø

Toissapäivänä satoi 10cm uutta lunta korpun päälle ja sopivasti arjen sankari vapautui kahleista. Heti viimeisen vuoron jälkeen mentiin otsalamppu hommiin Kvaløylle. Eka kertaa pimeässä 2000 lumenin otsahehkun kanssa ja kokemus oli aivan mahtava. Hemmetin coolit valot ja heijastukset eikä mitään ongelmia näkemisen kanssa. Kaamos on voitettu teknologialla!
Lumi  ei ole valitettavasti mitään jiihaata, mutta välillä painautumista löytyy hyviäkin kohtia parin käännöksen verran, ennen kuin alkaa taas kuulovammoja aiheuttava korppulumen raastava rahina. Mieluummin kuuntelisin Antti Tuiskua, kuin tuota mieltä riivaavaa rahinaa. Se kertoo jo varmasti paljon.

Tänään kävin Ullstindenillä sooloilemassa parin tunnin hikilenkin. Lumi oli samaa "settiä" paitsi, että nyt korppu luisti lumen alla ja kivikoitakin löytyi ihan mukavasti. Mutta mahti keli, hieno reissu kaikin puolin ja komeat maisemat Lyngenin ja Ringvassøyan puolelle.

10 cm sitä hyvää
Lyngen
Maisemia huipulta. 9 päivää enää ja päivät alkaa pidentyä.
Lumiprofiilia en kaivanut, kun unohdin taas sen kiviporan. Sen verran voi kuitenkin jo kaivamattakin päätellä, että jos tämän hangen päälle sataa kunnolla lunta pakkaskelillä, niin lumi liukuu varmasti. Mutta katsotaan mitä tapahtuu. Isoja lumisateita ei ole ainakaan ennustettu lähituleivaisuuteen. Mutta pohjat on ainakin nyt kunnossa eikä ole vielä edes Joulu!

Eli tiivistettynä, hommatkaa otsalamput, earit ja unohtakaa kaamos!

Sigu tekee tunnelmallista käännöstä otsavalon hehkussa. Fjellheisen ja Tromsøn saari taustalla.
//Toke

2 kommenttia:

  1. Hyvää meininkiä! Minkälaiset valonheittimet teillä on?
    -Joonas

    VastaaPoista
  2. Terve Joonas!

    Kiitti!

    Meillä on käytössä Magicshinen MJ880 ja MJ872.

    -Toke

    VastaaPoista